Five City Spa

Van zoekresultaat #76 naar #4 in 12 weken tijd en daarna op #3, dat hebben we voor elkaar gekregen voor Five City Spa op een belangrijk zoekwoord. Een mooi resultaat en het bewijs dat het juist inzetten van SEO-optimalisatie ook uw bedrijf naar de eerste pagina van Google kan brengen.

Resultaten

  • Van #76 naar #3 in de Google zoekresultaten
  • + 336,42% van het aantal unieke paginaweergaven
  • + 375,76% reserveringen behaald op betreffende pagina t.o.v. de vorige periode 
case-five-city-spa

Onze aanpak

Na een grondig zoekwoordonderzoek gingen we van start met de SEO-optimalisatie voor Five City Spa. Een SEO-audit werd geschreven en aan de hand hiervan werden prioriteiten gesteld. 

Er waren meerdere pagina’s geoptimaliseerd op hetzelfde zoekwoord. Hierdoor gaan deze pagina’s met elkaar concurreren en dat is niet de bedoeling. Nadat we dit opgelost hadden, werd de pagina technisch en on-page geoptimaliseerd. Vervolgens kwam interne en externe linkbuilding om de hoek kijken en hebben we gekeken welke pagina’s interessant zijn om te verwijzen naar Five City Spa.

Veel bedrijven weten de voordelen van een goede SEO-geoptimaliseerde website niet. Een hogere positie op Google betekent extra gratis verkeer en zo’n prominente plek op de eerste pagina straalt vertrouwen en professionaliteit uit. 

Uw bedrijf ook op de eerste pagina van Google? Dat doen we graag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.