Referenties

Met onderstaande partijen hebben we een duurzame relatie waar we trots op zijn. U kunt ons altijd een bericht sturen om meer te weten te komen over een van de cases, we lichten ze graag toe. Contact »

De Laat Kenniscentrum.

De Laat Kenniscentrum verzorgt opleidingen en cursussen (incl. STAP-budget). Wij nemen het Google Ads en SEO gedeelte voor onze rekening. 

Betonlook123.

Eigen b.v. om eens aan de andere kant van de tafel te zitten. Betonlook123 is beton ciré voor o.a. betonlook meubels, betonlook vloer en betonlook muren

Valkhof Festival.

Valkhof Festival wordt elk jaar in het Valkhof park in Nijmegen georganiseerd, tijdens de Vierdaagse. Wij regelen het Google Ad Grants traject en ondersteunen in social media ads. 

Online Marketing Zelf Doen.

Online marketing cursus voor online marketeers to be, communicatieprofessionals en startende ondernemers. Van onszelf, dus werken we aan alle marketingfacetten die je kunt bedenken.

Atlas Digital.

Atlas Digital maakt visualisaties die processen of verhalen inzichtelijk maken. Samen voeren we een marketingstrategie uit die SEO, SEA, e-mailmarketing en videomarketing bevat. 

Jera On Air.

Jera On Air is het grootste punk, metal en hardcore festival van de Benelux. We verzorgen de social media marketing, SEA en SEO samen met het festival. 

Topcast Media.

Topcast Media is het nieuwe label voor podcasts. Ze weten alles over het maken van podcasts en het adverteren in podcasts.

Cemcolori.

Cemcolori levert waterdicht betonstuc voor vloer en wand. We verzorgen WordPress webonderhoud, SEA, SEO en pakken samen de contentmarketing op.

Keukenprint.

Keukenprint.nl levert unieke keuken spatschermen en keuken achterwanden voor particulieren. 

Spantech.

Fabrikant van modulaire constructies voor tijdelijk en (semi)permanent gebruik. Wij ondersteunen hen op SEO en SEA-gebied. Aluhal bouwen, Loods bouwen of Bedrijfshal bouwen? Spantech!

ABC Adventure.

ABC Adventure levert calisthenics toestellen en klimparken. Wij nemen SEA, SEO en social advertenties voor onze rekening.

Spot On Audio.

Spot On Audio is expert op het gebied van podcastmarketing. Met hen werken we aan SEO en SEA zodat zij zich kunnen concentreren op digital audio ads

Repeat.

Samen met Repeat werken we aan SEO. Een koptelefoon kopen? Check Repeat!

Diepwater.

Diepwater legt exclusieve zwembaden aan. Samen met hen voeren we kwalitatieve Google Ads campagnes uit.

Venray Remembers.

Venray Remembers is een initiatief van het Oorlogsmuseum Overloon en de Duitse Begraafplaats JOC. Samen zetten we social advertenties op.

Storioni Festival.

Storioni Festival vindt jaarlijks plaats in Eindhoven en laat mensen kennismaken met kamermuziek. Wij verzorgen de social advertenties.

Viewbox levert modulaire ruimtes voor de evenementensector, zakelijke markt en consumenten. Wij zorgen voor WordPress webonderhoud en SEO.

Stichting Present.

Stichting Present maakt zinvol vrijwilligerswerk mogelijk. Wij ondersteunen ze daarbij op alle mogelijke manieren.

ABC Terreininrichting.

ABC Terreininrichting richt schoolpleinen en speelterreinen in met speel- en sporttoestellen. Wij dragen bij aan SEO, SEA en Social.

Bart van Hattem fotografie.

Zakelijke fotograaf Bart van Hattem schiet scherpe zakelijke portretfoto’s die meteen  een sterke indruk achterlaten. Samen zorgen we voor SEO en tracking. 

Marketingbureaus.

Verschillende (online) marketingbureaus outsourcen SEA, SEO, e-mailmarketing, social media marketing en contentmarketing. Dat pakken we graag voor ze op.

Uitvaart Company.

Bij Uitvaart Company werken eigentijdse en bevlogen vrouwen, ‘angels’, die één uitvaart tegelijk verzorgen. Bekijk hun gloednieuwe website.

Happy Soul Travel.

Happy Soul Travel verzorgt retreats in verschillende landen. Van meerdaagse yoga retreats tot gevarieerde retraite weekenden. Samen zorgen we voor SEO.

+16 anderen.

Via die marketingbureaus helpen we nog minimaal 16 andere partijen om online te groeien.